Familieopstellingen met Paarden

familieopstellingen met paarden - discover coaching Maastricht

Herken jij dit? Dat je in je leven keer op keer tegen dezelfde blokkade, thema of probleem aanbotst, waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven?

Een familieopstelling kan inzicht geven in de onbewuste patronen die daar ten grondslag aan liggen en die vaak al jaren doorgegeven zijn aan generatie op generatie. Een familieopstelling verbind je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot waardoor je zelf weer beweging kunt brengen in datgene wat vast zit, in wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

familieopstelling met paarden-paardenopstelling Discover Coaching Maastricht

Hoe werkt een Familieopstelling met paarden?

Bij een familieopstelling met paarden kun je je vraag of thema, blokkade, probleem m.b.t. familie, relatie, trauma of ziekte inbrengen.
 De situatie zet je dan met andere deelnemers ( representanten) in de opstelling neer ( “het werkveld”).

De paarden zijn vrij aanwezig in “het werkveld”.
 In de opstelling spiegelen de paarden en komen dezelfde emoties, gedragingen, ervaringen en blokkade naar boven ( soms onbewuste) die binnen de oorspronkelijke familie, relaties, werk of andere systeem/groep aanwezig zijn/waren.

Omdat paarden heel gevoelig zijn, puur en in het hier en nu leven reageren ze gelijk op innerlijke veranderingen en verschuivingen die tijdens de opstelling plaatsvinden. Zij wijzen aan als er iets of iemand ontbreekt of niet gezien (mag) worden.
 Zonder oordeel en eigen agenda. Paarden zijn verbonden met het “wetende veld “.

familieopstelling met paarden, paardencoach |www.discover-coaching.nl

Verhelderend, patroon doorbrekend en helend !!

Tarief Opstellingen met Paarden

Vraagstellers 75 euro, representanten 25 euro.
Aanmelden