Over Mij

Mijn naam is Carla Melchior-Nijs, ik ben getrouwd en heb 3 geweldige dochters. Met onze 4 paarden wonen wij op een prachtige en rustgevende plek aan de rand van Maastricht.

Paarden en pony’s gaven mij als kind en in de puberteit altijd iets speciaals. Ik zocht ze altijd op. De rust en het vertrouwen die ze uitstraalden. Ik mocht er gewoon zijn. Vertellen wat ik wilde en voelen wat ik voelde. Niemand die me beoordeelde of veroordeelde. Dit fijne gevoel kan ik me nog steeds goed herinneren.
Ik belandde in een moeilijke periode. Ik was mezelf en mijn weg kwijt. Volledig uit balans. Daarbij was ik al jarenlang werkzaam binnen de GGZ en toe aan een nieuwe uitdaging.

In die periode kwam de opleiding EAC ( equine assisted coaching) op mijn pad. Een professionele en zeer waardevolle opleiding tot paardencoach. Na het volgen van deze opleiding, ben ik gecertificeerd level 1 en 2 paardencoach en ingeschreven bij KREAC (kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coach).

Gedurende het volgen van deze opleiding ontdekte ik mezelf, mijn eigen kwaliteiten en mijn krachten. 
Bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling kwamen tot stand. Het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb! 
 
Door mijn Passie voor paarden en mijn werk en deze ontdekking te combineren ontstond toen mijn bedrijf Discover-coaching.

Paardencoach Maastricht Limburg-Carla Melchior-Nijs |discover-coaching.nl

Naast gecertificeerd paardencoach ben ik ook gespecialiseerd en gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer. 
 
Voor een positief zelfbeeld kun je namelijk niet vroeg genoeg beginnen aan persoonlijke groei, ontwikkeling en emotionele ondersteuning.